Nail Polish Café

Körömlakkok minden mennyiségben. Egy virtuális kávézó lakkmániásoknak.

Kategóriák

Friss topikok

Címkék

a-england (1) anny (2) boulevard (1) catrice (1) china glaze (1) claires (1) dance legend (3) dupe (1) egyéb (4) ezüst (1) fehér (1) fekete (1) glitter (4) golden rose (1) holo (3) kék (4) körömápoás (1) lila (2) lovely (1) manhattan (2) nail art (5) narancsárga (2) neon (1) opi (1) rimmel (1) rózsaszín (3) sand (3) skittlette (1) szett (1) teszt (5) webbolt (2) zöld (2) Címkefelhő

follow me

Follow on Bloglovinfacebook-icon.jpg

Picture Polish Frosting

2014.04.19. 17:55 :: _sheera_

picture polish frosting

Amint megláttam, hogy kaphatóak a Naillandnél a Picture Polish lakkok, azonnal meg is nyitottam a webboltot, hogy megrendeljem a régóta vágyott lakkjaimat. Sajnos az Aurora addigra már elfogyott, viszont a Frostingból még volt, így gyorsan meg is rendeltem.

Hihetetlen, de hétfő éjjel (gyakorlatilag kedden hajnalban) rendeltem meg a lakkokat, és szerda délután már csöngetett a postás. Ilyen még sose volt, a hét napon belüli szállítás eddig hat-hét napot jelentett. Nem tudom, hogy ez most véletlen szerencse volt-e, vagy valamiféle változás történt, de nagyon örültem neki.

Ez a lakk a Collaborations 2013 kollekcióból való, konkrétan a Cosmetic Cupcake bloggerétől. A blog nevével egyébként abszolút harmonizál ez a lakk, tényleg olyan, mint egy cukros-habos süti. Halvány rózsaszín alapban úszkálnak ezüst, rózsaszín és lila glitterek, és ráadásként néha még egy-egy szívecske is előkerül.

picture polish frosting

Az üvege érdekes módon pont olyan, mint a Golden Rose Jolly Jeweels és Rich Color kiadású lakkjaié, nekem nagyon tetszik. A feliratát nagyon szeretem, szerintem az összes lakkom közül ezé a legigényesebb. Igazán aranyos, hogy felül van egy kis szlogen (these sprinkles take the cake), alatta naggyal az árnyalat neve, ezalatt kisebbel normál esetben az áll, hogy by piCture pOlish, ez esetben a by Cosmetic Cupcake feliratot láthatjuk, legalul piciben pedig a webcím. Nem azért elemzem ilyen részletesen az üveget, hogy jó hosszú legyen a bejegyzés, hanem azért, mert egyrészt szerintem szuper, hogy az árnyalat neve van nagy betűvel, és nem a márkáé (a jellegzetes betűtípusról úgyis megismerjük), másrészt a kis szlogen simogatja a lakkimádó lelkemet.

picture polish frosting

picture polish frosting

Az ecsete hagyományos, jól használható. A glittereket nem kell vadászni, de egy kis egyengetés nem árt nekik. A szívecskékkel már más a helyzet, azok bizony csak vadászat árán kerülnek elő, bár azért nem nehéz feladat találni egyet. Ha a felső rétegbe kerül a szívecske, akkor kicsit kiáll a lakkból (ez fedőlakkal orvosolható), viszont ha az alsó rétegbe kerül, akkor nincs ilyen probléma. Itt mindhárom a felső rétegbe került, mert az alsó rétegben nem annyira látszódnak.

picture polish frosting

A valóságban közel sem ilyen feltűnőek a szívecskék, de olyan fotogének, hogy nem bírom nem megmutatni ezeket a képeket.

picture polish frosting

A lakk két rétegben fed, ami figyelembe véve, hogy világos szín, és glitter sandwich hatású lakk, nagyon szép teljesítmény. Ennek ellenére szépen érvényesülnek az alsó rétegben lévő glitterek is, úgyhogy szerintem a pigmentáltságot tökéletesen sikerült eltalálni.

picture polish frosting

A lemosása a szokásos horror, nyakig glitteres lettem tőle. Nem volt egy olcsó lakk (3700 Ft), de annyira cuki, hogy minden fillért megért. A végére hagytam a kedvenc képemet:

picture polish frosting

Szólj hozzá!

Címkék: teszt rózsaszín glitter picture polish

A bejegyzés trackback címe:

https://nailpolishcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr536044142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása