Címkék

a-england (1) anny (2) boulevard (1) catrice (1) china glaze (1) claires (1) dance legend (3) dupe (1) egyéb (4) ezüst (1) fehér (1) fekete (1) glitter (4) golden rose (1) holo (3) kék (4) körömápoás (1) lila (2) lovely (1) manhattan (2) nail art (5) narancsárga (2) neon (1) opi (1) rimmel (1) rózsaszín (3) sand (3) skittlette (1) szett (1) teszt (5) webbolt (2) zöld (2) Címkefelhő

follow me

Follow on Bloglovinfacebook-icon.jpg

Colourful Nail Art Challenge 4. - From purple to pink

2014.05.24. 08:00 :: _sheera_

from purple to pink nail art

Ennél a fordulónál én inkább csak lila manit csináltam, mivel van két lila lakkom, amiket muszáj volt összeházasítanom.

Alapnak a Catrice Plum Me Up Scotty lakkját használtam, aminek egyébként a színe mellett a nevéért is odavagyok, ugyanis a Star Trek elhíresült "Beam me up, Scotty", magyarul "Sugározz fel, Scotty" mondásából képzett szójáték (bocsánat, de kikívánkozott belőlem a kocka). Ehhez a csodás világoslila holo lakkhoz pedig mi is illene jobban, mint egy nagyszerű sötétlila holo lakk, mégpedig az A-england Sleeping Palace.

from purple to pink nail art

És ha ez még nem lenne elég, a gyűrűsujjamra festettem egy mintát a Manhattan fekete homoklakkjával. A mintához egyébként MaryMonkett-től vettem az ihletet. Nekem nagyon elnyerte a tetszésemet ez az összeállítás, olyan sci-fi hatása van.

Végül egy kép a felhasznált lakkokról:

Catrice Plum Me Up Scotty, A-england Sleeping Palace, Manhattan Give Me Sparkle

 

2 komment

Címkék: manhattan lila holo catrice nail art a-england

A bejegyzés trackback címe:

https://nailpolishcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr705910825

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása