Címkék

a-england (1) anny (2) boulevard (1) catrice (1) china glaze (1) claires (1) dance legend (3) dupe (1) egyéb (4) ezüst (1) fehér (1) fekete (1) glitter (4) golden rose (1) holo (3) kék (4) körömápoás (1) lila (2) lovely (1) manhattan (2) nail art (5) narancsárga (2) neon (1) opi (1) rimmel (1) rózsaszín (3) sand (3) skittlette (1) szett (1) teszt (5) webbolt (2) zöld (2) Címkefelhő

follow me

Follow on Bloglovinfacebook-icon.jpg

China Glaze Sun Worshiper

2014.04.07. 15:00 :: _sheera_

China Glaze Sun Worshiper

A lakk neve lefordítva napimádó. És hogy ez mennyire találó! Valóban a szikrázó, meleg napsütés jut róla eszembe. Csak úgy vonzza a tekintetet, szinte szürkének tűnik mellett a bőröm, annyira élénk. Olyan, mintha a színeknek egy új dimenziójába léptünk volna.

És akkor jöjjön a fekete leves. A képeken négy (!) rétegben látható. Ez nem csak a fedése miatt van, bár amiatt is szükség volt ennyi rétegre, de a lakk nagyon csíkozódik. Ez valamiért a képen szinte alig látszik, de élőben eléggé feltűnő.

China Glaze Sun Worshiper

Az állaga ugyan folyós, de valami oknál fogva mégsem terül. Az első két réteget vékonyan kentem, aztán a következő kettőt vastagon, hátha úgy kevésbé lesz csíkos. Valamit segített ugyan a helyzeten, de nem sokat. Ráadásul még egy kicsit buborékos is lett a lakk.

Aztán rákentem a fedőlakkot, hátha segít valamit a helyzeten, és csoda történt! Minden csík és buborék eltűnt!

China Glaze Sun Worshiper

Viszonylag gyorsan szárad, de mivel ennyi réteg kellett belőle, és szándékosan vastag rétegeket használtam, még jó ideig sérülékeny maradt.

China Glaze Sun Worshiper

A lakk félmattra szárad, ami ennek a színnek szerintem kifejezetten jól áll. A fedőlakktól szép fényes lett, viszont annyira tetszett az eredeti finise, hogy kipróbáltam matt fedőlakkal is.

China Glaze Sun Worshiper

Nem is jutok szóhoz! Nézzétek! Ez valami fantasztikusan szép. És a képeken is látszik, hogy kicsit más lesz a tónusa matt fedőlakkal, ami nekem sokkal jobban tetszik.

Összefoglalva a szín csodás, a minőség viszont hagy maga után kívánni valót. Emiatt felemás érzéseim vannak ezzel a lakkal kapcsolatban, de mégsem tudom azt mondani, hogy megbántam, hogy megvettem, mert a színe... az valami hihetetlen.

Szólj hozzá!

Címkék: teszt neon china glaze narancsárga

A bejegyzés trackback címe:

https://nailpolishcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr715894351

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása