Címkék

a-england (1) anny (2) boulevard (1) catrice (1) china glaze (1) claires (1) dance legend (3) dupe (1) egyéb (4) ezüst (1) fehér (1) fekete (1) glitter (4) golden rose (1) holo (3) kék (4) körömápoás (1) lila (2) lovely (1) manhattan (2) nail art (5) narancsárga (2) neon (1) opi (1) rimmel (1) rózsaszín (3) sand (3) skittlette (1) szett (1) teszt (5) webbolt (2) zöld (2) Címkefelhő

follow me

Follow on Bloglovinfacebook-icon.jpg

Fekete-ezüst skittlette

2014.04.10. 15:00 :: _sheera_

Golden Rose Galaxy 01 + Manhattan Matte Sugar 2 Give Me Sparkle + Boulevard ezüst

Nagyon szeretem a skittlette manikat. Az egyik legegyszerűbb módja a lakkozás feldobásának, és mivel sok-sok lakkom van, így sokkal jobban ki is tudom őket használni. Ráadásul ilyen mennyiségnél már nem nehéz összeillő darabokat találni.

Golden Rose Galaxy 01 + Manhattan Matte Sugar 2 Give Me Sparkle + Boulevard ezüst skittlette

A Manhattan Matte Sugar 2 Give Me Sparkle lakkja a Sugar Effect limitált kiadáshoz tartozik, elvétve még látni belőlük a dm polcain. Fekete alapban vannak ezüst csillámok. Szinte már egy rétegben is fed, de kettőben az igazi. A felkenése gyerekjáték, és nagyon gyorsan szárad.

Golden Rose Galaxy 01 + Manhattan Matte Sugar 2 Give Me Sparkle + Boulevard ezüst skittlette

A Golden Rose Galaxy 01 lakkot sima ezüst-fekete glitteres lakként vettem, felkenve viszont kiderült, hogy csodás holo csillogást produkál. Három rétegben már szépen fed, és mattra szárad. A holo hatást ezen az életlen képen lehet a legjobban látni:

Golden Rose Galaxy 01 + Manhattan Matte Sugar 2 Give Me Sparkle + Boulevard ezüst skittlette

A Boulevard ezüst lakkján nem találtam se számot, se nevet. A márkának pár hónapja került ki a dm-be egy arany-ezüst állványa, és mivel még nem volt ezüstszínű lakkom, gondoltam kár lenne kihagyni. A lakk nagyon büdös, furcsa festékszaga van, és elégé csíkoz. Két rétegben korrektül fed.

Szólj hozzá!

Címkék: fekete glitter sand ezüst manhattan boulevard holo nail art golden rose skittlette

A bejegyzés trackback címe:

https://nailpolishcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr525910496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása