Nail Polish Café

Körömlakkok minden mennyiségben. Egy virtuális kávézó lakkmániásoknak.

Kategóriák

Friss topikok

Címkék

a-england (1) anny (2) boulevard (1) catrice (1) china glaze (1) claires (1) dance legend (3) dupe (1) egyéb (4) ezüst (1) fehér (1) fekete (1) glitter (4) golden rose (1) holo (3) kék (4) körömápoás (1) lila (2) lovely (1) manhattan (2) nail art (5) narancsárga (2) neon (1) opi (1) rimmel (1) rózsaszín (3) sand (3) skittlette (1) szett (1) teszt (5) webbolt (2) zöld (2) Címkefelhő

follow me

Follow on Bloglovinfacebook-icon.jpg

Lovely Baltic Sand Nr. 6 vs. Anny Blue Hypnosis

2014.04.04. 16:47 :: _sheera_

Anny Blue Hypnosis vs. Lovely Nr. 6

Ezt a mini Anny lakkot leárazva vettem a Douglas-ben, azzal a felkiáltással, hogy ennyi pénzért muszáj vennem egyet. Aztán mikor felkentem jött a szerelem. Csodás élénk kék homoklakk, könnyen kenhető, gyorsan szárad, mondhatni tökéletes. Egy baja van csak: nagyon kevés van benne.

Mikor rájöttem, mennyire tetszik ez a lakk, el is mentem, hogy vegyek belőle még egyet, viszont addigra már nem volt se kicsi, se nagy. Így hát nagyon megörültem, mikor a Lovely jóval pénztárcakímélőbb lakkjai között megjelent egy nagyon hasonló. Lássuk akkor, hogyan is teljesítenek a lakkok.

Anny Blue Hypnosis vs. Lovely Nr. 6

Mutatóujj, gyűrűsujj: Lovely; középső ujj, kisujj: Anny. Teljesen egyformák. Holnap már tuti nem tudnám megmondani, hogy melyik melyik.

Anny Blue Hypnosis vs. Lovely Nr. 6

Az állaguk is megegyezik, az Anny ecsete a mini kiszerelés miatt kevésbé jól használható, de ez nyilván a normál méretű lakkra nem igaz.

Anny Blue Hypnosis vs. Lovely Nr. 6

Ha valakinek tetszett anno az Anny Blue Hypnosis lakkja, csak drágállotta, annak nyugodt szívvel tudom javasolni a Lovely új homoklakkját, mert ez bizony tényleg dupe.

Szólj hozzá!

Címkék: teszt kék sand lovely dupe anny

A bejegyzés trackback címe:

https://nailpolishcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr395911061

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása