Nail Polish Café

Körömlakkok minden mennyiségben. Egy virtuális kávézó lakkmániásoknak.

Kategóriák

Friss topikok

Címkék

a-england (1) anny (2) boulevard (1) catrice (1) china glaze (1) claires (1) dance legend (3) dupe (1) egyéb (4) ezüst (1) fehér (1) fekete (1) glitter (4) golden rose (1) holo (3) kék (4) körömápoás (1) lila (2) lovely (1) manhattan (2) nail art (5) narancsárga (2) neon (1) opi (1) rimmel (1) rózsaszín (3) sand (3) skittlette (1) szett (1) teszt (5) webbolt (2) zöld (2) Címkefelhő

follow me

Follow on Bloglovinfacebook-icon.jpg

Colourful Nail Art Challenge 2. - From green to blue

2014.05.09. 08:00 :: _sheera_

pic2_3.JPG

Ezzel a manival készültem a Colourful Nail Art Challenge második fordulójára. Nem egy kifejezetten tavaszi manikűr de én imádtam.

A Dance Legend Wazowskit kombináltam az Opi Ski Teal We Drop lakkjával. Igazából a Wazowski már önmagában is kimeríti a színskálának ezt a tartományát, de az Opi szerintem nagyon feldobta. Mellesleg az Opival egy álom nyomdázni, még a legvékonyabb minta is tökéletes vele (a mutatóujjamon látszik).

pic3_3.JPG

Ezen a képen nagyon szépen látszik a Wazowski duokróm hatása. Végül egy kép a lakkokról:

pic1_5.JPG

Szólj hozzá!

Címkék: zöld kék opi nail art dance legend

A bejegyzés trackback címe:

https://nailpolishcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr196128512

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása