Címkék

a-england (1) anny (2) boulevard (1) catrice (1) china glaze (1) claires (1) dance legend (3) dupe (1) egyéb (4) ezüst (1) fehér (1) fekete (1) glitter (4) golden rose (1) holo (3) kék (4) körömápoás (1) lila (2) lovely (1) manhattan (2) nail art (5) narancsárga (2) neon (1) opi (1) rimmel (1) rózsaszín (3) sand (3) skittlette (1) szett (1) teszt (5) webbolt (2) zöld (2) Címkefelhő

follow me

Follow on Bloglovinfacebook-icon.jpg

Claire's glitteres körömlakk szett

2014.04.01. 19:26 :: _sheera_

claire's mini körömlakkokAmikor megláttam ezt a kis szettet a Claire's polcán, két dolog jutott azonnal az eszembe. Az egyik az, hogy mennyire hasonlítanak is ezek a lakkok a Claire's tavaly nyári pöttyös lakkjaira (tesztek Edinánál: kék, nude és rózsaszín) a másik pedig az volt, hogy nekem ez kell!

Hiába kerestem, nem találtam meg ennek a hatos csomagnak a nevét sem a csomagoláson, sem az interneten. A csomag 6 darab 4,5 ml-es lakkot tartalmaz, mindegyikben különféle glitterek úszkálnak. Az összes lakk állaga  elég folyós, de határozottan jól használható, száradása átlagosnak mondható. A képeken látható fedéshez három réteget használtam a lakkokból, kivéve a rózsaszínt, ami két rétegben látható. A képeket fedőlakk nélkül készítettem.

zöld glitteres claire's lakk

 A sárgászöld alapban nagyobb zöld és sárga, valamint kisebb világoszöld világoskék és kék glitterek úszkálnak.

zöld glitteres claire's lakk

A glittereket szerencsére nem kellett vadászni, teljesen szépen eloszlottak, abszolút nem igazgattam őket. Nekem határozottan tetszik, vidám, tavaszias lakk.

rózsaszín glitteres claire's lakk

A rózsaszín egy igazi királylányos lakk, a szó legpozitívabb értelmében. Apró rózsaszín és holo glitterekkel, illetve holo szálacskákkal van teletömve. Ebben a lakkban van egyébként a legtöbb glitter a hat közül.

rózsaszín glitteres claire's lakk

Napfényben nagyon szépen érvényesül a holo csillogás, igazi cukorka színű lakk.

kék és lila glitteres claire's lakk

A világoskék lakkban nagyobb lila és ezüst, kisebb világoskék és holo glitterek, illetve holo szálacskák találhatóak, viszont a holo részek nem igazán érvényesülnek felkenve.

kék és lila glitteres claire's lakk

A lila lakk koncepció szempontjából leginkább a kékre hasonlít, nagyobb lila és ezüst glitterek, kisebb sötétkékek, és holo szálacskák vannak benne. Ezen élőben itt-ott elkapni egy kis holo csillogást is, de ezt sajnos nem sikerült lencsevégre kapnom.

fehér és narancssárga glitteres claire's lakk

 A narancssárgában már kevesebb glitter van mint a korábbi lakkokban, kicsit igazgatni kellett őket, hogy jó helyre kerüljenek. Nagyobb piros és sárga, illetve kisebb zöld glitterek vannak benne. Üvegben kifejezetten furcsának találtam a zöld glitterek jelenlétét, felkenve viszont egész tetszetős lett a végeredmény.

fehér és narancssárga glitteres claire's lakk

A legkevesebb glitter a fehér lakkban van, itt kellett a leginkább trükközni az eloszlatásukkal. Nagyobb zöld és sárga, és kisebb narancssárga glitterek vannak benne, amik viszont érdekes módon nagyobbak, mint a többi lakk pici glitterei. Kicsit sajnálom, hogy nem kék, lila és rózsaszín glitterek kerültek bele, úgy sokkal jobban tetszett volna.

A csomag ára egyébként 3500 Ft volt, ami mondjuk egy kicsit húzós, viszont hat igazán különleges lakkot kapunk érte. A lemosás természetesen horror, kizárólag az alufóliás módszerrel érdemes nekiállni.

Mivel a blog még fejlesztés alatt áll, szívesen várok bármilyen építő jellegű kritikát a kinézettel és a használhatósággal kapcsolatban is.

Szólj hozzá!

Címkék: teszt zöld fehér rózsaszín glitter kék lila szett claires narancsárga

A bejegyzés trackback címe:

https://nailpolishcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr765886510

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása