Nail Polish Café

Körömlakkok minden mennyiségben. Egy virtuális kávézó lakkmániásoknak.

Kategóriák

Friss topikok

Címkék

a-england (1) anny (2) boulevard (1) catrice (1) china glaze (1) claires (1) dance legend (3) dupe (1) egyéb (4) ezüst (1) fehér (1) fekete (1) glitter (4) golden rose (1) holo (3) kék (4) körömápoás (1) lila (2) lovely (1) manhattan (2) nail art (5) narancsárga (2) neon (1) opi (1) rimmel (1) rózsaszín (3) sand (3) skittlette (1) szett (1) teszt (5) webbolt (2) zöld (2) Címkefelhő

follow me

Follow on Bloglovinfacebook-icon.jpg

Nyári szünet és ami utána jön

2014.05.31. 13:44 :: _sheera_

coming soon.png

Ma kéne megjelennie a Colourful Nail Art Challange következő manikűrjének. A manit el is készítettem és befotóztam, viszont megszerkeszteni egyszerűen nincs időm. Ennek az az oka, hogy diplomázok, ami rengeteg időmet és energiámat felemészti, és emellett semmi mással nem tudok foglalkozni. 

Több probléma felmerült a blog jelenlegi felületével kapcsolatban, a legsúlyosabb a kommentelés körülményessége. Ezeket nem tudom itt kiküszöbölni, ezért úgy döntöttem nincs mese, a blognak költöznie kell. A legkézenfekvőbb megoldás egy ehhez hasonló blogszolgáltató lenne, viszont mindegyik kompromisszumokkal jár, ezért az a tervem, hogy teljesen a kezembe veszem a blog szerkezetét, és a saját igényeim szerint fogom kialakítani. Ez viszont szintén időbe kerül, így nem is szeretném elkapkodni.

Ezért most a blog kicsit bezárja kapuit, viszont nyár végén/ősszel új formában és újult erővel fog ismét elindulni.

És hogy mire is volt jó a blog eddigi (pontosan) két hónapja? Én egyfajta béta-tesztként tekintek rá. Felmértem, hogy nagyjából mennyi munka egy-egy poszt elkészítése, illetve hogy mik a hibái ennek a felületnek, mit szeretnék másképp. Arra is sikerült rájönnöm, hogy milyen irányba szeretném vinni a blogot.

Így most hivatalosan is lezárom ezt a fejezetét a blognak, hogy kis szünet után megújulva térhessen vissza. Remélem, hogy tetszettek az eddigiek, és a nyári szünet után is velem tartotok majd.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nailpolishcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr556239168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása